Kom naar de open dag op 13 mei!

13-04-2017

We vieren de start van de realisatie van het project Randwijkse Waarden!

In de uiterwaarden wordt hard gewerkt aan de realisatie van een prachtig recreatie- en natuurgebied. Op zaterdag 13 mei a.s. zijn alle betrokkenen – omwonenden in Heteren en Randwijk, partners en uitvoerders betrokken bij de realisatie en geïnteresseerden in het project – van harte welkom.

Tijd en plaats
Tussen 11:00 en 15:00 uur in de uiterwaard aan de Steenoord in Heteren

De activiteiten
Rondvaart langs de zandklasseerinstallatie Rotterdam 55
Toelichting op het plan Randwijkse Waarden
Impressie van het toekomstige landschap
Rondleiding door de natuur onder leiding van Stichting Over-Betuwe Groen Natuurlijk en Vogelbescherming Wetlands
Rondleiding door de steenfabriek van Wienerberger
Vliegeren op de toekomstige vliegerweide
Zandbak voor de allerkleinsten

Dekker Grondstoffen organiseert deze open dag in samenwerking met diverse betrokken partners. Ook zij zullen zich op de open dag presenteren:
Den Boer Aannemers, Wienerberger Steenfabriek Heteren, Gemeente Over-Betuwe, Geldersch Landschap en Kasteelen, de Dorpsraad Heteren, Stichting Over-Betuwe Groen Natuurlijk, Vogelbescherming Wetlands, de HeteRun.

Tickets voor rondvaart of rondleiding
Bezoekers kunnen op vertoon van een ticket deelnemen aan een rondvaart of rondleiding. De tickets zijn op te halen in de kramen op het evenemententerrein, naast de grote tent. Wees er snel bij want er is beperkt plaats!

Parkeren
Woont u dichtbij? Komt u dan vooral met de fiets of te voet. Er is beperkt plaats om auto’s te parkeren in het veld direct aan het begin van de Steenoord. De Steenoord zal op zaterdag 13 mei tijdens het evenement afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. U kunt de Steenoord wel met de fiets bereiken. U kunt uw fiets stallen op de aangegeven plaats.

Meer nieuws

Project tijdlijn Randwijkse Waarden

(klik op zandloper en bekijk de voortgang in het project)

Project tijdlijn Randwijkse Waarden